Stille zonde-   eReader eBook

Karin Slaughter • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

Stille zonde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Will Trent wordt voor een speciale opdracht uitgezonden als undercover agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als verwacht en hij komt volledig geïsoleerd te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar die hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet.

Sara wordt opgeroepen wanneer een politieagent ernstig gewond is geraakt: haar stiefzoon Jared is in zijn eigen huis neergeschoten. Sara houdt Lena, Jareds vrouw, hiervoor verantwoordelijk: de vrouwelijke rechercheur trekt al een leven lang problemen naar zich toe. Zonder het te weten raakt Sara betrokken bij dezelfde zaak waaraan Will werkt. Het duurt niet lang of het gevaar omringt hen van alle kanten.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Het verhaal dendert af op een zenuwslopende ontknoping. Een onvervalste Slaughter die de doorgewinterde fans niet zal teleurstellen.  
VIVA  

Slaughter excelleert in het genre. De donkere entourage en de verontrustende verhaallijnen, die zonder enige terughoudendheid worden beschreven, maken haar tot een van de meest geliefde thrillerschrijvers van het moment.  
Vogue  


Reviews & recensies

Fysische en psychische terreur, Slaughter heeft haar naam niet gestolen

Op haar auteursfoto's kijkt Karen Slaughter met onschuldige blauwe ogen recht in de lens. Maar wat gaat er schuil achter die onbevangen blik? Als geen ander weet zij de lezers mee te sleuren in een rollercoaster van angst en terreur, waarbij we in een rotvaart van de ene heftige scene naar de andere scheuren. In dit verhaal brengt Slaughter een aantal van haar bekende personages samen in een heftige plot. En hierbij gaat het er in hun relaties vaak even heftig aan toe als in de gevechten met de schurken. Neen, een thriller van Karen Slaughter is geen wandelingetje in het park. Zet je maar schrap.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over drugshandel
  • thrillers voor lezers met stalen zenuwen

Details:

Auteur(s)Karin Slaughter
UitgeverijCargo
ISBN9789023477303
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte872 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieGeorgia-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten