Stockholm delete-   eReader eBook

Jens Lapidus • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Stockholm delete is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Emelie: de pas benoemde advocaat op een glamoureus advocatenkantoor. Teddy: de ex-crimineel en fixer die probeert op het rechte pad te blijven, en die nu ingehuurd is als ‘speciale onderzoeker’ van de firma waar Emelie werkt.
In een huis op Värmdö gaat een alarm af. Een bewaker komt erop af en treft er geen gewone inbraak aan, maar een lichaam – er is iemand vermoord in het huis.
Ondanks dat haar werkgever het afkeurt, neemt Emelie – in het geniep – de zaak aan. Wie is het slachtoffer? En waarom leiden alle sporen naar Mats Emanuelsson, de man die Teddy ooit ontvoerde?
Door Emelies onderzoek wordt Teddy gedwongen om de confrontatie aan te gaan met zijn verleden. Intussen maakt zijn opstandige neef Nikola dezelfde fouten die Teddy ooit maakte. En voor ze het weten raken ze alle drie verstrikt in een spel met wel heel hoge inzetten…

Dit boek in de pers

Er is geen enkele reden om het bij Viproom en Stockholm Delete te laten. Lapidus eindigt met een cliffhanger van jewelste, die reikhalzend doet uitzien naar deel drie.  
Hebban.nl  

In zijn door James Ellroy geïnspireerde Stockholm Noir-trilogie liet Lapidus al zien het vak tot in de puntjes te bheersen. Die lijn zette hij door in Viproom, deel 1 van een nieuwe trilogie […] het niveau blijft hoog.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Jens Lapidus' nieuwe thriller Delete is een superieure mix van spanning en maatschappelijke kritiek.  
ARBETARBLADET  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • spanning in de rechtszaal

Details:

Auteur(s)Jens Lapidus
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Clementine Luijten, Jasper Popma
ISBN9789044974683
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's497
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1360 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten