Stop deze depressie nu-   eReader eBook

Paul Krugman • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Stop deze depressie nu is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De economische recessie duurt al meer dan vier jaar en gaat maar door. 'Landen die veel rijkdommen, talent en kennis bezitten en dat zijn alle ingrediënten voor welvaart en een fatsoenlijke levensstandaard voor iedereen bevinden zich nog altijd in een toestand van diepe ellende,' stelt Krugman verontwaardigd vast, en doet vervolgens een krachtige oproep hier nu een einde aan te maken.

Hoe slecht staan de zaken er eigenlijk voor? Hoe hebben we onszelf vastgedraaid in wat inmiddels niet anders dan een depressie kan worden genoemd? En bovenal, hoe bevrijden we ons hieruit? In dit boek beantwoordt Krugman al deze vragen met de hem kenmerkende luciditeit en inzicht. Hij heeft een duidelijke boodschap voor iedereen die de afgelopen jaren de gevolgen van de crisis heeft gedragen en nog draagt: een snel, sterk economisch herstel ligt binnen handbereik. Op voorwaarde dat onze leiders nu eindelijk de intellectuele helderheid en de politieke wil kunnen vinden om deze depressie te stoppen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Paul Krugman
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789460035852
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte884 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten