Stormvloed-   eReader eBook

Corine Hartman • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Stormvloed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doorbrengen, maar dat wordt haar niet gegund. Rudi leidt een gecompliceerd onderzoek naar de moord in een naburig kasteel, waarin een religieuze commune is gevestigd. Onder de bezielende leding van charismatisch leider Jesjoea geloven diens volgelingen in een spoedig catastrofaal wereldeinde, maar ook in een nieuw, verlicht leven daarna. En daarbij is een van de leden ook nog eens hun dochter Nadia. Om haar gezin bij elkaar te houden neemt Vonnen haar intrek in de Zuid-Limburgse commune. Daar overheersen inmiddels verbijstering en angst: het lijkt erop dat de moordenaar binnen de eigen gemeenschap moet worden gezocht. Wie? Zullen er meer slachtoffers volgen? Paniek kruipt langzaam maar zeker onder Vonnes huid als de dader steeds dichterbij lijkt te komen. Is ze in staat om haar gezin te behoeden voor het kwaad?

Dit boek in de pers

Het verhaal is volledig in balans en het hoge niveau wordt gedurende het hele boek vastgehouden. De plot draait voornamelijk om de emoties in het gezin Hollmans, met als subplot het onderzoek naar de moordenaar. De spanning zit in deze emoties en in de hartverscheurende dingen die de familie treft.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over communes
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Corine Hartman
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045201368
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte936 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten