Stralende meisjes-   eReader eBook

Lauren Beukes • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Harper Curtis vindt in 1931 de sleutel van een huis dat toegang biedt tot andere tijden. Maar de prijs voor het tijdreizen is hoog: om aan het huis te kunnen ontsnappen, moet hij 'stralende meisjes' vermoorden.

Als Kirby Mazrachi in 1989 een brute aanslag op haar leven overleeft, beseft ze nog niet dat het dezelfde man is die haar in haar jeugd aansprak en zei dat hij terug zou komen. Als enig overlevend slachtoffer gaat ze op zoek naar hen die het niet overleefden. Ze komt achter een onmogelijke waarheid.

Dit boek in de pers

Hoogst originele thriller  
Gazet Van Antwerpen  

Lauren Beukes schreef het mooiste, leukste en meest intrigerende boek over tijdreizen dat in het recente verleden en in de nabije toekomst verscheen. Een goede thriller - met drie hoofdpersonages die je niet loslaten - die verwart en bewondering oogst. (...) Veel boeken worden als dé ideale vakantie-thriller geafficheerd, maar 'Stralende meisjes' is hem écht.  
NRC  

Een uniek inventief boek. Stralende meisjes gaat hoog eindigen op mijn lijstje met beste thrillers van 2013.  
Trouw  

Een intelligente thriller met vileine twist: tijdreizen.  
Nu.nl  

Lauren Beukes is een Zuid-Afrikaanse schrijfster die er eindelijk in slaagt om het door en door afgezaagde seriemoordenaarsthema een compleet andere invulling te geven. Geen doordrukplaatjes, maar complexe personages, sterke dialogen en een ongelooflijk oog voor (historische) details. Beukes' eigenzinnige, strakke stijl maakt ook duidelijk dat ze iets afweet van scenario's schrijven. [...] Wij kijken al uit naar meer werk van Beukes  
KNACK FOCUS  

Stralende meisjes is een geloofwaardig, spannend, stilistisch verbluffend boek. En daardoor wonderbaarlijk realistisch. Een absolute ontdekking.  
DE STANDAARD DER LETTEREN  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over tijdreizen
  • thrillers voor lezers met stalen zenuwen

Details:

Auteur(s)Lauren Beukes
UitgeverijCargo
ISBN9789023477501
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1237 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten