Sullivan De ware voor jou-   eReader eBook

Bella Andre • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Sullivan De ware voor jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, een diepe vriendschap die alle stormen van hun leven heeft doorstaan, waaronder Vicki’s mislukte huwelijk en Ryans reputatie als onweerstaanbare vrouwenversierder. Als Vicki geconfronteerd wordt met de ongewenste avances van een machtige man, wendt ze zich tot Ryan met de vraag of hij wil doen alsof hij haar vriend is.

Ryans beschermingsinstinct wordt onmiddellijk gewekt: iedereen moet met zijn handen van zijn Vicki afblijven! Tenminste, iedereen, behalve hij. Maar alle aanrakingen en kussen die nodig zijn om zijn rol goed te spelen, leiden onbedoeld tot een nacht vol wilde passie. Is de sensuele band die Vicki en Ryan opeens voelen te veel voor hen en hebben ze hun jarenlange vriendschap onherstelbaar beschadigd? Of kan liefde het onmogelijke voor elkaar krijgen en hun vriendschap omvormen tot de perfecte combinatie?

Dit boek in de pers

Andre's romans over de Sullivans blijven indruk maken met de goed ontwikkelde relaties en sterke personages, die lezers massaal vol verlangen naar het volgende boek doen achterlaten.  
Publishers Weekly  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Geweldig fijn liefdesverhaal, en bij tijd en wijle heerlijk erotisch.

Alweer zo’n heerlijk boek uit de Sullivan-reeks. Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden. En dus geen minnaars, en dat willen ze graag zo houden. Maar helaas: door omstandigheden belanden ze toch in elkaars armen, en nu worstelen ze met het dilemma: hebben we op deze manier onze degelijke en heel trouwe vriendschap niet in de waagschaal gesteld? Wat een dilemma, mij komt dit erg bekend voor! Waarin dit boek verschilt van de andere boeken in deze reeks is dat er ook nog een echte ‘bad guy’ in voorkomt. Ook weer eens fijn.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over vriendschap
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Bella Andre
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Textcase Utrecht
ISBN9789402304725
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte808 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSullivan
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten