Supernova-   eReader eBook

Taylor Jenkins Reid • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Supernova is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

`Heb je weleens van een supernova gehoord? Een supernova straalt feller dan welke ster ook en dooft vervolgens heel snel uit: een korte explosie van energie. Ik stel me zo voor dat jij en Ben ook een supernova waren: in de korte tijd die jullie gegund was, hebben jullie meer passie beleefd dan de meeste mensen in hun hele leven. Wanneer Elsie op een regenachtige nieuwjaarsdag Ben Ross ontmoet, spatten de vonken er meteen van af. Binnen een paar weken zijn ze smoorverliefd en tegen het eind van het voorjaar gaan ze in een opwelling naar Las Vegas om te trouwen. Negen dagen later wordt Ben op de fiets geschept door een vrachtwagen en is hij op slag dood. Wanneer Elsie in paniek aankomt in het ziekenhuis wordt ze geconfronteerd met Susan, Bens moeder. Zij weet niets van Elsies bestaan af en is geenszins van plan haar te accepteren als Bens echtgenote. In het boek Supernova verweeft Taylor Jenkins Reid met een elegante pen en gevoel voor humor de hartverwarmende romance tussen Elsie en Ben en het hartverscheurende verlies van een moeder en een echtgenote. Supernova is een prachtig boek over de onverwachte vriendschap tussen een jonge vrouw en haar schoonmoeder.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een boek om een traantje bij weg te pinken. Vol emotie en diepgang

Ik zal niet liegen: ik heb best wel een traantje weggepinkt bij het lezen van Supernova. Taylor Jenkins Reid pende geen standaard liefdesverhaal op. Nee, dit boek gaat over verlies, en hoe de herinnering aan een liefde gekoesterd moet worden. Elsie en Ben worden op slag verliefd. Na enkele maanden al besluiten ze in een opwelling te trouwen in Las Vegas, zelfs nog voordat Elsie Bens moeder heeft ontmoet. Als Ben een paar dagen later sterft door een tragisch ongeluk, stort Elsies leven in elkaar. Zeker omdat de moeder van Ben Elsie niet accepteert als nabestaande van haar overleden zoon. Als je op zoek bent naar een oppervlakkige chicklit is dit niet het boek dat je zoekt. Dit is een boek met emotie en diepgang. Vol verdriet, maar ook gevuld met heel veel liefde.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verlies van een geliefde
  • vergelijkbare bekende romans

Details:

Auteur(s)Taylor Jenkins Reid
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Harmien Robroch
ISBN9789047204442
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's279
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte636 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten