Sven-   eReader eBook

Johan Boef • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Sven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sven Kramer is een gedreven professional die er keer op keer in slaagt zijn tegenstanders het achterste van zijn ijzers te laten zien. Verliezen is voor hem geen optie. Dat Kramer toch een mens is en geen machine kan worden afgemeten aan de mindere momenten in zijn loopbaan: ongelukkige blessures en de foute wissel op de tien kilometer tijdens de Olympische Spelen van 2010. Maar zoals altijd herpakt Kramer zich, krabbelt hij weer overeind en komt hij nog sterker terug.
Journalist en schaatsexpert Johan Boef verdiept zich in dit boek in het mysterie Sven Kramer. Aan de hand van gesprekken met zijn leraren, coaches, vrienden en concurrenten gaat hij in Sven op zoek naar het geheim van Kramers onoverwinnelijkheid. Het resultaat is een onthullend portret van Nederlands grootste levende sporticoon.

Dit boek in de pers

Omdat hij, 27 jaar, nu al één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden is en omdat zijn hele levensverhaal prima is opgetikt. De uren aan archiefwerk spatten er af. Slechts nu en dan slaat de sleur een beetje toe, wordt het glij-ijs even werkijs, omdat de lading uitslagen van en voorbereidingen op weer een World Cup, naar nog een EK, naar weer een NK, naar nog een WK wat te veel van het goede is. Maar ach, wat scheelt het.  
Nusport.nl  

Details:

Auteur(s)Johan Boef
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789400402485
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3888 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten