Taaltoerisme-   eReader eBook

Gaston Dorren • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Taaltoerisme is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je kúnt de vele talen van Europa beschouwen als een hindernis voor de reiziger. Net zoals je de Alpen kunt zien als een hindernis op weg naar Italië. Maar daarmee doe je de Alpen én de talen tekort, zo laat dit boek zien in 53 korte, puntige hoofdstukken. Talen zijn juist bezienswaardigheden om je eindeloos over te verbazen en ademloos aan te vergapen. Elke dag geopend, toegang gratis. Op de website taaltoerisme.nl vind je nog allerlei extra's: aanvullende hoofdstukken, geluidsopnames van diverse talen, rectificaties, informatie over de auteurs en meer. Gaston Dorren was op 19 april twee uur lang te gast bij het Radio 1 programma Casa Luna. Beluister hier deel 1 en deel 2 van die uitzending. Reacties op 'Nieuwe tongen', het vorige boek over taal van dezelfde schrijver: 'Meer dan interessant en uiterst vermakelijk boek.' - De Telegraaf 'Aanstekelijk enthousiasme en opvallend stoepende stijl. 'Voor taalliefhebbers is 'Nieuwe tongen' een aanwinst, die tussen andere populariserende boeken op dit gebied opvalt doordat de technische kant van taal, het mechaniek van klanken en constructies, er niet in verwaarloosd wordt. 'Nieuwe tongen' is een verrassend rijk, leesbaar boek over taal 'niet alleen die van migranten.' de Volkskrant 'Zelden een boek over (echte) taalkundige zaken gelezen dat zo goed en helder geschreven is.' Jan Stroop, taalkundige

Dit boek in de pers

Heerlijk boek […]. Erg goed gedaan.  
NRC  

[...] aanstekelijk enthousiasme en opvallend stoepende stijl. [...] Voor taalliefhebbers is *Nieuwe tongen* een aanwinst, die tussen andere populariserende boeken op dit gebied opvalt doordat de technische kant van taal, het mechaniek van klanken en constructies, er niet in verwaarloosd wordt. [...] *Nieuwe tongen* is een verrassend rijk, leesbaar boek over taal - niet alleen die van migranten.  
De Volkskrant  

Details:

Auteur(s)Gaston Dorren
UitgeverijScriptum
ISBN9789055940967
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's209
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte16999 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten