Taxi naar de Boerhaavestraat-   eReader eBook

J.M.H. Berckmans • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met Taxi naar de Boerhaavestraat biedt J.M.H. Berckmans, de nachtburgemeester van Antweruen.een nieuwe psychopathische blik op de wereld van de verworpenen. De meeste van zijn verhalen spelen zich af in de groezelige woonkamers, stinkende cafés en op de arbeidsbureaus van Barakstad (Antwerpen). Telkens staat de ondraaglijke leegheid van het bestaan centraal, de totale liefdeloosheid en uitzichtloosheid. Wrange ironie en superieur sarcasme vormen een laatste houvast.
De scherpte van Berckmans' beschrijvingen, het doorleefd observeren en formuleren maken zijn stijl meesterlijk. Ondertussen lijkt de auteur meer en meer bezig met een afbraak van de taal, die kraakt en piept in al haar scharnieren. Dat Berckmansiaans blijkt echter dé manier om de wereld van de havelozen en de zotten op te roepen.

Details:

Auteur(s)J.M.H. Berckmans
UitgeverijNijgh & Van Ditmar
ISBN9789038897424
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's117
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte713 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten