Teek-   eReader eBook

Deflo • eBook eci.be lezers

€ 17,95

Direct downloaden

Teek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het Rijksdomein van Hofstade wordt het lijk van een jonge vrouw gevonden. Gizzy Van Genechten werd naakt begraven. Haar stoffelijke resten verpakt in een plastic vuilniszak. Uit de autopsie blijkt dat ze op een extreem brutale manier is gewurgd. Inspecteurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu kunnen onderzoeksrechter Jos Bosmans ervan overtuigen om de identiteit van het meisje voorlopig niet vrij te geven. Met de medewerking van Demeulenaere en Smekens, twee lokale agenten die het dorp Zemst en zijn inwoners kennen als hun broekzak, laten ze de geruchtenmolen op gang komen in de hoop dat de dader zichzelf gaat verraden. Al snel komt er een logische verdachte in beeld: Ben Duchatelet, die een knipperlichtrelatie had met Gizzy. Maar bij zijn arrestatie gaat een en ander grondig fout. Demeulenare verliest de pedalen, Nadia schiet Duchatelet dood. Een daad van wettelijke zelfverdediging. Of toch niet? En was Ben Duchatelet wel echt de moordenaar van Gizzy?

Dit boek in de pers

Na het barokke en lichtjes overspannen ‘Intifada’ tekent Deflo opnieuw voor een meer klassieke politiethriller. En het is een goeie geworden. Vooral dankzij de personages die het boek snedig voortstuwen.  
GAZET VAN ANTWERPEN  

Deflo schrijft in korte ritmische zinnen, zorgt voor flitsende spanning en laat personages en lezers nauwelijks de tijd om te ademen.  
Knack  


Reviews & recensies

Een moordenaar parasiteert op de emoties van zijn slachtoffers

Deflo behoort al jaren bij de top van de Vlaamse thrillerauteurs. Binnen dit selecte gezelschap behoren zijn misdaadverhalen ongetwijfeld tot de meest gruwelijke en spannende. Bij Deflo geen halfzachte personages of romantische nevenintriges. Geschifte schurken en keiharde psychische terreur en fysieke actie is meer zijn terrein. De titel van zijn nieuwste thriller 'Teek' geeft al te kennen wat we mogen verwachten: een misdadiger die als een parasiet leeft op emoties van zijn slachtoffers. Na zijn vorige Boek 'Intifada' en een zijsprongetje samen met co-auteur Aloka Liefrink is dit een terugkeer naar de razend spannende whodunit die we van Deflo gewend zijn. Vaste personages Deleu en Mendonck zijn weer van de partij en de plot ontwikkelt zich in een voor velen herkenbare kleine dorpsgemeenschap waar onder de rustige oppervlakte de misdaad smeult en broeit. Zoals lezers ook al aangaven in hun reacties: het enige nadeel van een Deflo is dat je hem niet kan wegleggen tot hij uit is.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089315274
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's237
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte754 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieDirk Deleu
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten