Tegenlicht-   eReader eBook

Esther Verhoef • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Tegenlicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een meeslepende roman over de verstrekkende gevolgen van een ontregelde jeugd. Vera Zagt heeft het niet gemakkelijk gehad als kind. Haar moeder zat vaker in een psychiatrische inrichting dan dat ze thuis was, haar autoritaire vader behandelde haar alsof ze een van zijn rekruten was en gepest worden op school was ook eerder regel dan uitzondering. Als volwassene heeft Vera nog altijd een beschadigd zelfbeeld. Ze is inmiddels twintig jaar samen met Lucien Reinders, een succesvol ondernemer. Haar huwelijk, haar werk als dierenfotografe en haar huis - Fort - zijn de drie wankele pijlers waarop haar leven steunt. Wanneer de relatie met Lucien onder druk komt te staan, raakt Vera in paniek en vlucht in een buitenechtelijke verhouding. Dan gebeuren er meer dingen waardoor ze langzaam maar zeker de controle verliest. Vera zal zich moeten losmaken van haar traumatische ervaringen en haar zorgvuldig opgebouwde muren moeten afbreken. Vera moet leren leven en vertrouwen krijgen. Maar is het daarvoor niet te laat?
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Een verrassende roman met twists en turns.  
Flair  

Tegenlicht is een indringend verhaal over een vrouw die zich probeert los te maken van haar ontregelde jeugd. Meeslepend, en met een thrillerachtige spanningsboog.  
JAN  

Na haar succesvolle thrillers heeft Esther Verhoef nu een psychologische roman geschreven die er niet om liegt.  
RED  

Lezers zullen meegezogen worden in de ontroerende en aangrijpende wereld van Vera Zagt en meevoelen met het leed wat haar achtervolgt.  
TWENTSCHE COURANT  


Reviews & recensies

Het boeiende romandebuut van Esther Verhoef

Dat Esther Verhoef goed is in thrillers, dat wisten we natuurlijk al. Dit keer brengt ze een roman uit. Haar eerste. Spannend dus. Want een goede thrillerschrijfster zijn, betekent niet automatisch een romansucces. Ik was aangenaam verrast door het boeiende, deels op haarzelf gebaseerde verhaal, over het meisje Vera dat gepest wordt als kind. Dit deel is autobiografisch; ook Verhoef heeft vroeger de nodige pesterijen moeten doorstaan. Vera wordt als volwassen vrouw (inmiddels fotografe, hetzelfde beroep dat Verhoef 20 jaar heeft gehad) geconfronteerd met haar verleden. Er wordt een schrijnend beeld neergezet van hoe jeugdige pesterijen kunnen doorwerken in een volwassen leven. Het eerste deel van het boek  wordt afwisselend door de jonge Vera en de volwassen Vera verteld en is daardoor heel levendig. Later komen beide verhaallijnen bij elkaar en volgt de ontknoping zoals je die van een thrillerschrijfster mag verwachten. Verhoef houdt in dit boek een hele expliciete vertelstijl aan, er wordt weinig aan de verbeelding overgelaten. Dat kan wel eens gaan kriebelen. Verder is Tegenlicht een mooi meeslepend verhaal, een waardig romandebuut van een bewezen goede schrijfster.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over onzekerheid
  • romans over traumatische gebeurtenissen

Details:

Auteur(s)Esther Verhoef
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041423085
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's524
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1340 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten