Teken van zeven 1 - Verbonden door het lot-   eReader eBook

Nora Roberts • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Teken van zeven 1 - Verbonden door het lot is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Elke zeven jaar, gedurende een week in juli, raken de bewoners van Hawkins Hollow bezeten door een collectieve gekte. Ze doen dan ondenkbare dingen die ze zich achteraf niet meer herinneren. Dit bizarre gegeven lokt journaliste Quinn Black naar het dorpje; ze hoopt er een onderwerp voor haar nieuwe boek te vinden.

 

Het is pas februari, maar Caleb Hawkins ziet en voelt hoe het kwaad zich al begint te roeren. Nooit zal hij vergeten hoe de verschrikking eenentwintig jaar geleden begon, en hij is vastbesloten het te stoppen. Daarbij roept hij de hulp in van zijn beste vrienden Fox en Gage. Quinn blijkt ook over bijzondere gaven te beschikken die haar binden aan het dorp – en aan Cal...?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Spannend verhaal met een aangename mix tussen magie en realiteit.

Tja, als je aan dit boek begint, zul je de twee andere delen van deze trilogie ook moeten lezen. Niet dat er geen einde aan zit, welzeker, maar het verhaal wordt verder verteld in de andere twee delen. Wie houdt van de dreigende paranormale sfeer en magie komt zeker aan z’n trekken met dit boek. Leuk is ook dat dit wordt afgewisseld met alledaagse besognes. Wat mij erg aansprak was de vrouwelijke hoofdpersoon Quinn. Altijd bezig met de strijd tegen de kilo’s (heel herkenbaar!) en verder doortastend, heel fantasierijk en zeker niet bang. Deze eigenschappen komen haar uiteraard goed van pas in Hawkins Hollow. Het boek blijft tot het einde spannend.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over waanzin
  • bovennatuurlijke krachten

Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Karin Breuker
ISBN9789402304855
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's281
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1021 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieTeken van Zeven
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten