Teken van zeven 2 - Op zoek naar de bron-   eReader eBook

Nora Roberts • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Teken van zeven 2 - Op zoek naar de bron is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Fox O’Dell en zijn vrienden weten nog precies hoe het begon: ze vierden hun tiende verjaardag met een nachtje survival in het bos. Maar wat een plechtige viering van hun bloedbroederschap had moeten zijn, deed een driehonderd jaar oude vloek herleven. Sindsdien wordt hun dorp elke zeven jaar geplaagd door heftige, onbegrijpelijke gebeurtenissen.

 

Layla Darnell, een winkelmanager uit New York, wordt naar Hawkins Hollow toe getrokken om redenen die ze zelf niet begrijpt – maar langzamerhand wordt duidelijk dat het iets persoonlijks is. En hoewel Fox afstand probeert te bewaren, wordt zijn interesse in Layla ook steeds persoonlijker…


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een spannende geschiedenis die boeiend en vlot is geschreven.

We zijn weer in Hawkins Hollow, deze keer volgen we drie vrienden die samen met drie vrouwen die vanwege hun afkomst met het dorp verbonden zijn, proberen een eind te maken aan gruwelijke gebeurtenissen die er voorvallen. Het verhaal speelt zich rondom Fox af die verliefd wordt op Laila. Zij beschikt over bijzondere eigenschappen die ze evenwel niet wil gebruiken. Het boek heeft een behoorlijk hoog horrorgehalte. Aan de andere kant is er ook de nodige romantiek die de aandacht van de lezer opeist. Ik vond het net te doen, het moest niet veel griezeliger worden. Ik ga deel 3 sowieso ook lezen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over zwarte magie
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Karin Breuker
ISBN9789402304862
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's273
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1930 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieTeken van Zeven
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten