The Flexible City-   eReader eBook

Maarten van Tuijl, Tom Bergevoet • eBook

€ 24,95

Direct downloaden

Gratis verzending

The Flexible City is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Europa's periode van grote economische en demografische groei is voorbij. Daar mee is er ook een einde gekomen aan de groei van onze stedelijke agglomeraties. Waar in Latijns-Amerikaans of in Aziaische steden de grenzen van bebouwing steeds opschuiven, liggen deze in Europa vast. De ruimtelijke opgave wordt daarmee fundamenteel anders. Niet langer gaat het om het bebouwen, maar om het verduurzamen van ruimte. De nieuwe ruimtelijke opgave betreft het beheren, herstructureren en waar nodig verdichten dan wel verdunnen van de bestaande bebouwing.

The Flexible City analyseert dezeontwikkeling en - belangrijker - beschrijft een instrumentarium dat fl exibel genoeg is om deze nieuwe opgave tot een succes te maken. Europese regio's worden met elkaar vergeleken, overeenkomsten en trends worden benoemd en ruim 50 concrete voorbeelden worden gedetailleerd beschreven. Een inspirerend handboek voor eenieder die werkt aan de toekomst van de Europese stad.

Tom Bergevoet en Maarten van Tuijl werken binnen bureau temp.architecture. urbanism aan architectuur, stedenbouw en onderzoek gericht op stedelijke transformaties.

Details:

Auteur(s)Maarten van Tuijl, Tom Bergevoet
UitgeverijNai010 Uitgevers, Publishers
ISBN9789462082885
TaalEngels
UitvoeringeBook
Aantal pagina's114
Verschijningsdatum
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Adobe PDF met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam op iedere pagina) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte57109 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten