Think like a freak-   eReader eBook

Stephen J. Dubner, Steven D. Levitt • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Think like a freak is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In hun internationale megasellers Freakonomics en SuperFreakonomics toonden Levitt en Dubner aan dat alledaagse problemen vaak opgelost kunnen worden door gedrag dat tegen elke normale intuïtie indruist.

In Think like a freak wordt onze gangbare wijze van denken opnieuw op zijn kop gezet en leert de lezer geleerd te denken als een freak, een zonderling, en waarom dat nuttig is. Levitt en Dubner analyseren de beslissingen die we nemen, de plannen die we maken, de moraal die we erop nahouden, en ze tonen aan dat hun inzichten kunnen worden toegepast in ons dagelijks leven, waardoor we slimmere en betere besluiten nemen. Het boek bevat een gereedschapskist met instrumenten voor beter leven en denken. Zo leren we wat de voordelen zijn van iets op te geven in plaats van door te zetten en hoe we succesvol kunnen zijn in iets waar we geen talent voor hebben.

Dit boek in de pers

Een handleiding om tot freakonomische inzichten te komen.  
De Standaard  

Onconventioneel denken is in, maar hoe doe je het? Hoe raak je uit je klassieke denkspiraal? Think Like a Freak biedt daarvoor advies en tools  
De Morgen  

Een vrolijk en optimistisch boek. Levitt & Dubner hopen dat door anders, beter en vooral vrijer te denken lezers onrecht kunnen herstellen en hun eigen leven en dat van anderen verlichten.  
Kirkus Reviews  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De nieuwe inspiratie van de auteurs van Freakonomics en SuperFreakonomics.

Een pakkende titel! De schrijvers Levitt & Dubner hebben dan ook bijna patent op het woord ‘freak’ sinds hun wereldberoemde bestsellers Freakonomics en SuperFreakonomics. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar hun nieuwste uitgave. In dit derde boek pakt het duo weer de bijzondere kant van algemene economie met beide handen aan. Met behulp van psychologische onderzoeken beantwoorden ze vragen als “Hoe haal je mensen over die niet willen worden overgehaald” en “Hoe vergroot ik mijn potentiële bekendheid”. Al met al is dit interessante boek een bijzonder kijkje in de algemene menselijke psyche en een inspiratie voor zowel ondernemers als loonwerkers. Het leert analytisch denken en kan tot interessante ideeën leiden. Een genot om te lezen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over populaire psychologie
  • vrolijke boeken over persoonlijke ontwikkeling

Details:

Auteur(s)Stephen J. Dubner, Steven D. Levitt
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023484509
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1097 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten