Thorne*Prince-   eReader eBook

Matt Thorne • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Prince (1958-2016) was meer dan 35 jaar een ongekend popfenomeen. Maar wie was deze legende? In deze unieke kwaliteitsbiografie komt de man achter de mythe tevoorschijn. Voor het eerst krijgen fans naast een uitzonderlijk compleet overzicht van zijn muzikale productie ook een close-upportret van de persoonlijke wereld van het muzikale genie. De bekroonde auteur Matt Thorne ontrafelt het mysterie van Prince aan de hand van een diepgaande analyse van zijn muziek en vele exclusieve interviews met onder andere ex-Revolutionleden. Weinig andere journalisten kwamen zo dicht bij de artiest die zich bij voorkeur hulde in verrassende geheimzinnigheid. Met zijn eigen ervaringen completeert de schrijver dit uitstekend gedocumenteerde standaardwerk en voert de lezer moeiteloos mee in het betoverende universum van de popgigant.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De meest complete Prince-biografie ooit!

Zijn muziek en live-optredens zijn legendarisch. Zijn invloed op de hedendaagse popmuziek en R&B is tegenwoordig duidelijker dan ooit. Prince is al meer dan 35 jaar een fenomeen. Maar wie schuilt er achter deze poprebel die zich bij voorkeur hult in verrassende geheimzinnigheid? Aan de hand van een diepgaande analyse van zijn muziek en exclusieve interviews (met o.a. ex-Revolutionleden Wendy & Lisa) ontrafelt Matt Thorne in deze boeiende popbiografie de man achter de mythe. Niet eerder kwam iemand zó dicht bij de artiest. Stap in het betoverende universum van Prince, lees álles over zijn experimenten met rock, funk, techno en jazz die een ware revolutie teweegbrachten in de popmuziek en ontdek de persoonlijke wereld van dit muzikale genie. Bijzonder aan deze biografie zijn de opgenomen referenties naar de songs, waardoor dit uitstekend gedocumenteerde standaardwerk je Prince steeds opnieuw laat ontdekken en beluisteren. Met recht dé biografie over 'His Royal Badness!'

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • biografieën over popmuziek
  • lichte verhalen uit het ware leven

Details:

Auteur(s)Matt Thorne
UitgeverijXander Uitgevers
Vertaler(s)Robert Neugarten
ISBN9789401603249
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's356
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3409 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten