Tijd-   eReader eBook

Rüdiger Safranski • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Tijd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met onze moderne communicatiemiddelen lijken we de tijd naar onze hand te kunnen zetten: we kunnen van elk moment nú maken. Maar daarmee offeren we ook iets op, iets wezenlijks: het hóórt tijd te kosten om een ervaring te verwerken en als die tijd er niet is, wordt de ervaring steeds minder waard. Rüdiger Safranski houdt in Tijd een filosofisch pleidooi voor aandacht en bezinning. Hoewel de tijdbeleving van de religie – die tot in de eeuwigheid doorgaat – voor veel mensen niet meer is weggelegd, hoeven we de tijd niet door onze vingers te laten glippen. Virtuoos en met grote kennis van filosofie en literatuur laat Rüdiger Safranski zien dat dit tijdloze thema met de dag relevanter wordt.

Dit boek in de pers

Probaat middel tegen de waan van de dag en de drukte.  
De Standaard  

Met kennis van zaken en in een heldere stijl worden al deze facetten van de tijd belicht, maar het boek bevat ook nog een cultuurkritische boodschap, uitgelokt door de financiële crisis van het afgelopen decennium.  
NRC  

Dit boek is rijk aan prachtige observaties en gevatte, onverwachte omschrijvingen van verschijnselen die je meende te kennen, maar na zon omschrijving toch met andere ogen beziet.  
Trouw  

Een erudiete, bij vlagen fascinerende studie. Telkens weer verrast Safranski met scherpzinnige, spitse en soms zelfs sprankelende waarnemingen.  
Nederlands Dagblad  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • filosofisch werk
  • boeken over abstractheden

Details:

Auteur(s)Rüdiger Safranski
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Mark Wildschut
ISBN9789045031279
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's168
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte490 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten