Toch de vrouw-   eReader eBook

Melvin Konner • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Toch de vrouw is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Vrouwen zijn niet gelijk aan mannen; ze zijn superieur aan mannen, in vele opzichten,’ zo begint Melvin Konner zijn prikkelende betoog over hoe evolutie invloed heeft op de relatie tussen vrouwen en mannen. Aan de hand van kleurrijke voorbeelden uit de biologie toont hij aan dat mannen nauwelijks nog noodzakelijk zijn voor het voortbestaan van onze soort en aan de hand van intrigerend sociologisch onderzoek laat hij zien dat vrouwen veel beter in staat zijn om in onze maatschappij het voortouw te nemen. Betekent dit het einde van de man? Dat niet – het is ook zeer de vraag of het wenselijk zou zijn –, wel luidt dit het einde in van mannelijke superioriteit en kondigt het het begin aan van een evenwichtigere wereld.

Dit boek in de pers

In een recente omvangrijke studie draagt Konner met verve argumenten aan om een nieuw tijdperk aan te kondigen: het einde van de mannelijke overheersing. Konner komt tot overtuigende inzichten. Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Aarde, lees ik bij Konner. Die kende ik nog niet - ik was in de veronderstelling dat vrouwen van Venus kwamen - maar nu ik hem heb gelezen, denk ik: verdomd. Er is iets aan het verschuiven.  
De Groene Amsterdammer  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de evolutie
  • biologische zaken

Details:

Auteur(s)Melvin Konner
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Ineke Willems, Laura van Campenhout
ISBN9789045030623
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's385
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2026 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten