Toen ik je zag-   eReader eBook

Isa Hoes • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Toen ik je zag is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

NIEUW: Speciale editie met extra foto’s, nooit eerder gedeelde brieven en notities. Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden en worden verliefd. De buitenwereld ziet een stralend stel, maar in werkelijkheid kampt Antonie steeds vaker met depressies. Isa probeert haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen. Toen ik je zag is niet alleen een ode aan een veelzijdig talent en een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hielden, het is ook een zeer aangrijpend relaas over leven met een echtgenoot die lijdt aan depressiviteit. Voor deze speciale editie maakte Isa een selectie uit hun meest persoonlijke archief. Het boek bevat nieuwe foto’s van Antonie, Isa en hun gezin, maar ook nooit eerder gedeelde brieven en notities. ‘Het boek is een liefdevolle poging tot verzoening, tot herstel en vereeuwiging van de liefde.’ – NRC Handelsblad ‘Aangrijpend en meeslepend geschreven.’ – Nederlands Dagblad ‘Een bijzonder boek van een bijzondere vrouw.’ – Gooi- en Eemlander Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014

Dit boek in de pers

Het boek is een liefdevolle poging tot verzoening, tot herstel en vereeuwiging van de liefde.’  
NRC  

Aangrijpend en meeslepend geschreven.  
Nederlands Dagblad  

Het is een liefdesverhaal, troostend en mooi verteld.  
MARC-MARIE HUIJBREGTS  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een persoonlijk en openhartig verslag over het leven van en samenleven met Antonie Kamerling

Toen het boek Toen ik je zag van Isa Hoes verscheen, heb ik lang getwijfeld of ik het wel wilde lezen. Aan de ene kant was ik heel benieuwd naar haar verhaal over haar leven met Antonie Kamerling, maar aan de andere kant was ik ook bang dat ik me misschien ongemakkelijk zou voelen bij het lezen. Uiteindelijk ben ik het boek toch gaan lezen en was ik diep onder de indruk van Isa Hoes. Ze verwoordt op zo´n mooie en aangrijpende manier wat voor impact depressies op iemands leven, diens geliefde en familie kan hebben en hoe machteloos de naasten zich kunnen voelen. Wat ik vooral heel indrukwekkend vind, is de kracht die Hoes lijkt te hebben geput uit het verleden om nu vol vertrouwen de toekomst in te gaan met haar twee kinderen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • waargebeurde verhalen over rouwverwerking
  • literaire duisternis

Details:

Auteur(s)Isa Hoes
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789047204220
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's207
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte10307 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten