Toen ik jou ontmoette-   eReader eBook

Cecelia Ahern • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Toen ik jou ontmoette is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het jaar waarin alles veranderde. Het jaar waarin ik mijn thuis vond. Het jaar dat ik jou ontmoette. Op het moment dat Jasmine haar baan verliest, lijkt haar wereld in te storten. Gewend aan een leven waarin haar werk en haar geliefde zus haar volledig in beslag nemen, valt ze met haar plotselinge vrijheid in een zwart gat. Maar haar ontslag opent nieuwe deuren. In haar jaar als werkloze leert ze meer over zichzelf dan ze ooit had kunnen bedenken - en meer over anderen dan ze ooit had durven dromen. Soms dient vriendschap zich aan op de meest onverwachte momenten. Cecelia Ahern (1981) debuteerde met PS: Ik hou van je, dat in meer dan veertig landen de bestsellerlijsten haalde. Het succesvolle debuut werd in 2007 verfilmd met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrollen. Sindsdien schreef ze onder meer Het boek van morgen, De tijd van mijn leven, Honderd namen en Love, Rosie, dat eveneens succesvol werd verfilmd in 2014. ‘Officieel één van haar beste boeken. […] Een hartverwarmend verhaal over de dingen die we kunnen leren van anderen als we onze vooroordelen opzijschuiven.’ IRISH INDEPENDENT ‘Ahern draait op een scherpzinnige manier de rollen om, en voorziet de lezer van intrigerende levenslessen. Ik was compleet verslaafd.’ SUNDAY EXPRESS ‘Meeslepend, oprecht en ambachtelijk. Cecelia Ahern is een onbetwiste meester in het schrijven over relaties. We verslonden elk hapje. Mis het niet.’ HEAT ‘Prachtig geschreven en uitdagend voor de geest.’ CLOSER

Dit boek in de pers

Officieel één van haar beste […] Een hartverwarmend verhaal over dingen die we kunnen leren van anderen als we onze vooroordelen opzij schuiven.  
IRISH INDEPENDENT  

Ahern draait op een scherpzinnige manier de rollen om, een voorziet de lezer van intrigerende levenslessen. Ik was compleet verslaafd.  
SUNDAY EXPRESS  

De sleutel tot Aherns succes is haar vermogen om niet alleen een goed verhaal te vertellen, maar het ook te besprenkelen met genoeg humor, tranen en een beetje magie.  
MIRROR  


Reviews & recensies

Hartverwarmend, meeslepend en vol met goed uitgewerkte personages.

Eindelijk weer een nieuwe Cecelia Ahern! Zodra het verscheen, las ik dit boek al in het Engels, omdat ik gewoon niet lang genoeg kon wachten tot het vertaald zou worden. Maar inmiddels is het zover en kan iedereen in Nederland en Vlaanderen nu van dit mooie verhaal genieten. 'Toen ik jou ontmoette' is hartverwarmend, meeslepend en vol met goed uitgewerkte personages die allemaal hun eigen worstelingen in het leven hebben. Jasmine weet niet zo goed wat ze met zichzelf aan moet, als ze ontslagen wordt en door een concurrentiebeding een jaar lang niet mag werken. Om zichzelf nuttig te maken, stort ze zich op het aanleggen van haar tuin. Daardoor – en door de slapeloosheid die haar sinds haar ontslag parten speelt – komt ze steeds meer te weten over haar overbuurman Matt. Zijn leven staat ook op losse schroeven, wat resulteert in buien van dronken razernij in het holst van de nacht. Hoewel Jasmine een hevige antipathie voelt voor haar buurman, vooral vanwege de botte uitlatingen die hij als radio dj in zijn programma doet, blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze hadden kunnen denken. Aan de manier waarop de auteur je het verhaal in weet te sleuren en hoe ze Jasmine’s wereld tot leven weet te brengen, kun je dit verhaal herkennen als een typische Cecelia Ahern. Maar toch is dit boek ook anders dan haar voorgaande werk. Het is niet zozeer een romantisch liefdesverhaal, maar draait juist om liefde en vriendschap in bredere zin. De opbouw van het boek is symbolisch voor de persoonlijke groei die Jasmine en haar overbuurman Matt vervolmaken. Het verhaal is opgedeeld in de vier seizoenen. Bijzonder is ook het vertelperspectief in de tweede persoon. Even wennen, maar wel heel origineel. Toen ik jou ontmoette is uiteindelijk niet mijn favoriete boek van deze geweldige auteur, maar ik heb er wel ontzettend van genoten en ik had dit boek niet willen missen!

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over opnieuw beginnen
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Cecelia Ahern
UitgeverijPrometheus
Vertaler(s)Daniëlle Stensen
ISBN9789044629316
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's264
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte1627 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten