Topshow-   eReader eBook

Jan Hillenius, Michel van Egmond • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

Topshow is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na zeven turbulente jaren is er een einde gekomen aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius terug. Topshow is een bij vlagen hilarische schets van de gang van zaken achter de schermen van Nederlands meest besproken voetbalpraatprogramma.Het is onthullende blik in de wereld van de commerciële televisie en een intiem portret van de hoofdrolspelers, geschreven vanuit de coulissen. Het gaat over vriendschap, ruzie, humor, over opzwellende ego’s, botsende karakters en de eeuwige fascinatie voor de bal. En het probeert antwoord te geven op die ene, altijd weer opdoemende vraag: Is het nu allemaal echt of niet? Michel van Egmond (Voorburg, 1968) is voormalig eindredacteur van Voetbal International. Hij schreef twee bestsellers, Gijp (2012) en Kieft (2014), en ontving voor beide de NS Publieksprijs. Jan Hillenius (Den Haag, 1971) is eindredacteur van Voetbal International. Voorheen was hij ook al betrokken bij voorloper Voetbal Insite.

Dit boek in de pers

Topshow is een iets en niemand ontziend boek over Voetbal International. […] Vreemd, maar waar: het boek is beter dan het tv-programma.  
De Volkskrant  

Onthullend. […] Topshow is een heerlijk, vlot geschreven boek over televisie maken en ego-management.  
NRC  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Hilarisch en onthullend, vol anekdotes die normaal alleen in de herenkleedkamer verteld worden

‘Topshow – achter de schermen bij Voetbal International’ is een onthullend boek van de hand van Jan Hillenius, eindredacteur van ‘Voetbal International’ en Michel van Egmond die ook ‘Gijp’ (2012) en ‘Kieft’ (2014) schreef. Het tv programma ‘Voetbal International’ van RTL7 heeft jaren voor flink wat opschudding en controverse gezorgd, niet alleen bij de kijkers, maar ook bij de zender zelf die keer op keer beschimpt werd, evenals de sponsoren en trainers, en zelfs de gasten die aanschoven in het programma. Vanuit een schijnbare chaos ontstond er toch steeds een programma dat uiteindelijk bekroond is met een Televizier Ring. Het gaat over werkelijk van alles, en het zijn juist de mannen-onder-mekaar-verhalen die dit boek zo’n fascinerende inkijk geven achter de schermen van een van de meest succesvolle sportprogramma’s van de Nederlandse televisie.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jan Hillenius, Michel van Egmond
UitgeverijVI Boeken
ISBN9789067970594
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's245
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1553 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten