Tot op de bodem-   eReader eBook

Lisa Gardner • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Tot op de bodem is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken...

Dit boek in de pers

Lisa Gardner weet hoe ze de plot van een spannend verhaal met verrassende wendingen moet steken. Dat bewijst Tot op de bodem ruimschoots.  
Het Nieuwsblad  

Gardner wordt door vakgenoten als Karin Slaughter en Tess Gerritsen gezien als de Queen of Crime. Geheel terecht, zo blijkt ook nu weer.  
Veronica Magazine  

Goed geschreven.  
Algemeen Dagblad  

Gardner schrijft in enorm tempo, minimaal een boek per jaar, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. De lezer tast een - onderhoudend - boek lang volledig in het duister. Uiteindelijk blijkt de meerlaagse ontknoping even logisch als verrassend te zijn. Zo hoort het in een goede whodunnit. Ga zo voort, Gardner!  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

Tot op de bodem is een sterk verhaal dat je, ondanks het wat mindere eerste deel, met een beklemmend gevoel de bladzijden doet omslaan en je uiteindelijk met een diepe zucht het boek doet dichtklappen. De geheimen zijn ontrafeld en de mysteries zijn opgelost. Dit alles met een happy end!  
Hebban.nl  

De neiging om snel door te bladeren lokt. Niet doen Blijf lezen. Blijf puzzelen. Uitgesteld genot is een zoete beloning.  
ZIN  

Een spannende en vooral knap geconstrueerde thriller die in één ruk uit wilt lezen.  
Leeuwarder Courant  

Een raadselachtige, psychologische thriller met een spanningsboog die dwingt tot doorlezen. ogenschijnlijk normale mensen en gebeurtenissen die een diep geworteld trauma verborgen houden dat zich een weg naar boven baant.  
HDC Media  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over auto-ongelukken
  • mysterieuze zaken

Details:

Auteur(s)Lisa Gardner
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Els Franci
ISBN9789023496892
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte891 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten