Trilogie-   eReader eBook

Jon Kalman Stefansson • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Trilogie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Hemel en hel' 'Het verdriet van de engelen' 'Het hart van de mens' Nu in één band: de drie prachtige romans van de IJslandse Jón Kalman Stéfansson over de naamloze jongen: 'Hemel en hel', 'Het verdriet van de engelen' en 'Het hart van de mens'. Twee vrienden, Bardur en de jongen, gaan vissen op zee. Wanneer ze worden overvallen door een storm raakt Bardur onderkoeld en sterft. Op zoek naar een manier om dit verlies te verwerken besluit de jongen op reis te gaan. Wanneer hij na vele omzwervingen weer terugkeert in het dorp, merkt hij dat hij is veranderd. Hij laat zich niet meer zo door anderen leiden, neemt zijn eigen beslissingen en is vastbesloten te kiezen voor de liefde. Jón Kalman Stefánsson is een van de grootste schrijvers van deze tijd. Hij won de IJslandse literatuurprijs en de Per Olov Enquistprijs. Hij werd genomineerd voor de Nordic Council Literature Prize. De trilogie wordt verfilmd door de producent van `The Girl with the Dragon Tattoo

Dit boek in de pers

In lyrische, meanderende zinnen verweeft Stefánsson kleine geschiedenissen tot een groter verhaal, dat de werkelijkheid overstijgt. De levensvragen en filosofische gedachten echoën nog lang na, terwijl de sneeuwvlokken als het verdriet van de engelen onophoudelijk neerdwarrelen.  
De Volkskrant  

Onder de soms droeve bovenlaag van het verhaal weet Stefánsson lagen van subtiele humor te leggen.  
Het Parool  

De IJslandse Jón Kalman Stefánsson schreef zo'n indringend en poëtisch verhaal dat de tranen soms over je wangen stromen.  
FLOW  

Details:

Auteur(s)Jon Kalman Stefansson
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Marcel Otten
ISBN9789026329159
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte946 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten