Trommelhart-   eReader eBook

Adriaan Groen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Intrigerende roman, geschreven door een tropenarts
Op het platteland van Tanzania wijdt de Nederlandse tropenarts Axel Banning zich met hart en aan zijn patiënten. Het komt geen moment in hem op dat hij daarbij ook vijanden maakt. Wanneer iemand hem vertelt dat hij op zijn hoede moet zijn, legt jih die waarschuwing dan ook naast zich neer.
Axel Banning had beter moeten weten. In Oost-Afrika is nie-mand gevrijwaard van de dreiging van het kwaad. Er beginnen zich vreemde gebeuttenissen af spleen-waarvoor Axel een eenvoudige verklaring heft, maar die Faustina, de inlandse vrouw op wie hij verliefd is, doen vermoeden dat er meer aan de hand is. Wanhopig probeert ze haar geliefde te helpen ; maar hoe bescherm je een man die het gevaar dat hem bedreigt niet serieus neemt?
Adriaan Groen weet de magic van Africa en de dagelijkse praktijk in een missie-ziekenhuis uitsteknd te treffen . Hij was dan ook jarenlang tropenarts in Ten-zania, een land waarnaar hij nog regel-matig terugkeert. Adriaan Groens meest recente boeken zijn Vertrapt gras en Kruisbestuiving die beide positief werden ontvangen door de pers:
Dramatisch. Rauw én geestig schetst Adriaan Groen het leven van een tropenarts. MARGRIET
DE lezer wordt ondergedompeld in een wereld die zo geheel anders is dan hij gewend is. REFORMATORISCH DAGBLAD

Details:

Auteur(s)Adriaan Groen
UitgeverijAtlas-Contact
ISBN9789045801537
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's239
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte267 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten