Tweede leven-   eReader eBook

SJ Watson • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Tweede leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 'Tweede leven' van SJ watson wordt Julia geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt, ontmoet ze de charmante en mysterieuze Lukas. Julia s zoektocht wordt steeds obsessiever en ze belandt in een levensgevaarlijke wereld. Evenals in `Voor ik ga slapen' toont SJ Watson zich een meester in het portretteren van het totale isolement van de hoofdpersoon en wordt de lezer meegetrokken in een beklemmend spel van waarheid en bedrog.

Dit boek in de pers

Watson schrijft makkelijke, korte zinnen. Hij construeert heel filmisch en houdt er goed de vaart in. Nu en dan lijkt het alsof Julia een dagboek schrijft vol twijfels, begeerte, verlangen. Een overtuigende, onrustwekkende en boeiende roman, die zeker een van de beste thrillers van het (nog jonge) jaar is.  
De Morgen  

Hij tovert de ene na de andere plotwending uit de hoge hoed, die tezamen leiden tot een meesterlijke ontknoping waardoor het voorgaande in een geheel ander perspectief geplaatst wordt. Net als bij zijn eerste thriller blijkt Watson een meester te zijn in het zand in de ogen strooien van de lezer.  
Leeuwarder Courant  

Na het enorme succes van Voor ik ga slapen is dit een stevige opvolger, met verrassende ontknoping.  
FEELING  

Over de dunne lijn tussen fantasie en werkelijkheid.  
Linda  

Tweede leven is een fascinerende psychologische thriller over geheimen, leugens en verslaving. Goed geschreven, mooie karakters en een verrassend plot.  
AD MAGAZINE  


Reviews & recensies

Lekkere wegleesthriller vol boeiende personages

SJ Watson kennen we van ‘Voor ik ga slapen’. Een sterk debuut met een heel intrigerend verhaal. Zijn tweede boek heet, zeer toepasselijk, ‘Tweede leven’. Een boek dat een vrij trage start kent, maar eenmaal in het verhaal zit de vaart er goed in. Er zijn veel details nodig om dit verhaal goed uiteen te zetten, want niet betekent dat dit een moeilijk boek is om te lezen. Zeker niet, het leest makkelijk weg. De auteur werkt met flashbacks. Stukje bij beetje wordt het verhaal uiteen gezet, wat goed werkt bij het opbouwen van de spanning. Uiteindelijk is het dan ook een spannend verhaal met personages die geloofwaardig en boeiend zijn. Julia is de ik-persoon, die alles op alles zet om uit te zoeken hoe en waarom haar zus vermoord is. Als lezer denk je dat je wel weet hoe het moordmysterie in elkaar zit, maar uiteindelijk weet de auteur toch nog te verrassen. Leuk gedaan.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over zussen
  • dubbellevens

Details:

Auteur(s)SJ Watson
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Ankie Klootwijk, Ernst de Boer
ISBN9789026330865
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's334
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte590 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten