Vaderland-   eReader eBook

Joseph Pearce • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De dag dat ik veertien werd, deelde mijn vader me mee dat hij geen Engelsman was, maar uit Duitsland kwam en van Joodse afkomst was.' Dit is de eerste zin uit Land van belofte (1999), het debuut van Joseph Pearce. De speurtocht naar de overlevenden van zijn Joodse familie voerde de schrijver naar Engeland, Polen, Israël, de Verenigde Staten, Australië en Bolivia. 

In Vaderland wendt Pearce zich opnieuw tot zijn familie. Geen journalistieke reportage deze keer, maar een roman waarin hij zich probeert voor te stellen wat er met zijn Joodse voorvaderen is gebeurd op cruciale ogenblikken in hun geschiedenis. 

Vijf generaties.  Vijf locaties.  Vijf scharniermomenten. Polen in 1829.  Pruisen in 1870.  Duitsland in 1916.  De Verenigde Staten in 1956.  België in 2007. 

Vaderland is een roman over vaders en zonen, over vaderlanden en over de geschiedenis van de Europese Joden tijdens de voorbije tweehonderd jaar.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Joseph Pearce
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789460420061
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's269
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte592 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten