Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook-   eReader eBook

Nanda Roep • eBook

€ 12,50

Direct downloaden

Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ook geliefd worden moet je aankunnen. Bianca kon dat niet. 'Beseffen de mensen die zich zo moeiteloos in relaties storten dat wel, dat ze daarmee iets waardevols kunnen?’ Nu ze 40-something is, schrijft Bianca haar levensverhaal aan haar tienerdochter. Terwijl ze de zinnen op papier zet, komt ze langs pijnlijke momenten, bijzondere inzichten en onbegrijpelijke conflicten. Zaken die binnen veel families voor spanningen en oplopende frustraties zorgen. In haar derde roman mengt Nanda Roep, oud-journaliste (Viva, Trouw), kinderboekenschrijfster en nu ook uitgeefster, een lach met een traan. Het gaat over de loop van het leven, de liefde, de invloed van familiebanden en het belang van eigen verantwoordelijkheid.

Reviews & recensies

Vlot geschreven humorvol moeder-aan-dochter verhaal over liefhebben en afwijzing

Nanda Roep ken je misschien vooral van haar jeugdboeken, zoals de ‘Plaza Patatta’ reeks, en het theater. Maar inmiddels staan er ook drie romans voor volwassenen op haar naam. ‘Van familie moet je het hebben’ is haar nieuwste. Bianca heeft zich altijd in de steek gelaten gevoeld door haar ouders. Een ongeplande zwangerschap, een emotionele scheiding en de overname van een lunchroom met alle bijbehorende financiële problemen; altijd stond ze er alleen voor. Nu ze ergens in de veertig is, overdenkt ze waar ze staat in het leven (en hoe ze daar is gekomen) door haar verhaal op papier te zetten voor haar tienerdochter. Dit voert haar terug naar pijnlijke familieconflicten en moeilijke keuzemomenten. Waarom lukt het Bianca maar niet om echte liefde toe te laten? En waar ligt de grens tussen de verwachtingen van anderen en wat zij zelf belangrijk vindt in het leven? Nanda Roep weet de complexiteit van familierelaties enorm goed te vangen. Haar schrijfstijl is scherp, meeslepend en vol humor en zet steeds aan tot verder lezen, waardoor je dit verhaal maar moeilijk zult kunnen neerleggen.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Details:

Auteur(s)Nanda Roep
UitgeverijNanda, Uitgeverij
ISBN9789490983468
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's177
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte1546 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten