Van twee kanten-   eReader eBook

René Appel • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als Fransien Wagtendonk wakker wordt uit een boze droom, blijkt ze juist midden in een vreselijke nachtmerrie te zitten.

Doktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht komt te overlijden. Gelukkig ondervindt ze veel steun van haar buurvrouw Tosca. Toch ziet ze pas echt een nieuwe toekomst voor zich als Rob Laarman, een ondernemende organisatieadviseur, op haar pad verschijnt. Fransien en Rob trouwen, maar al snel komen de twijfels en daarmee ook de angst. Hoe zit het met het verleden van Rob? Waar voert hij eigenlijk zijn werk uit? En waarom blijven de kinderen uit zijn vorige huwelijk voor Fransien verborgen? Buurvrouw Tosca wakkert het wantrouwen aan, maar het is de vraag welke rol haar eigen belangen daarbij spelen.

Van twee kanten is een verhaal vol dreiging, mysterie en verrassende wendingen, over een vrouw die de greep op haar leven lijkt te verliezen.

Dit boek in de pers

Ongelooflijk spannend  
Het Parool  

De oplopende spanning tussen de hoofdpersonen blijft boeien tot en met de onverwachte finale.  
Algemeen Dagblad  

Elke keer als je denkt te weten hoe het afloopt en hoe de personages in elkaar steken, wordt er een andere draai aan het verhaal gegeven.Verrassend en heerlijk spannend.  
Metro  

Ook met dit boek lukt het meervoudig Gouden Strop-winnaar Appel weer om met kleine gebeurtenissen grote gevoelens op te roepen  
Vrij Nederland  

René Appel heeft met Van twee kanten weer een ijzersterke thriller afgeleverd!  
Margriet  

Details:

Auteur(s)René Appel
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041416773
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's286
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte531 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten