Verborgen-   eReader eBook

Kristin Cast, P.C. Cast • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Verborgen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Neferets ware aard is nu voor iedereen duidelijk, dus Zoey en haar vrienden hopen eindelijk hulp te krijgen bij het verdedigen van hun geliefde school tegen een kwaadaardige macht die elke dag sterker wordt. En ze zullen alle hulp hard nodig hebben, want Neferet is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deel 10 van de fantastische Huis van de Nacht-serie

Alweer het tiende deel en de spanning is nog steeds om te snijden. De climax komt steeds dichterbij. Neferet is nu, door de gebeurtenissen in het vorige boek, eindelijk door de mand gevallen. Onderhand is zij echter zo machtig geworden dat het nog een hele klus is om haar weg te spelen. En de duisternis komt steeds dichterbij. Ook dit deel is weer weergaloos geschreven. Ik heb sommige passages echt ademloos gelezen. De schrijfstijl is vlot en meeslepend. Alles klopt gewoon in deze serie, en ook de onderlinge relaties van de personages blijven interessant. Als je eenmaal aan deze serie begint, lees je door.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Kristin Cast, P.C. Cast
UitgeverijBoekerij Young
Vertaler(s)Henny van Gulik
ISBN9789000342471
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's317
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte356 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHet huis van de nacht
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten