Verborgen-   eReader eBook

Karin Slaughter • eBook eci.be lezers

€ 13,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 19 uur geleden.

Verborgen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Vakmanschap' NRC 'Thema's, krachtig, rauw en empathisch' Volkskrant WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen... om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler - een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will - en voor patholoog-anatoom Sara Linton - wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden... de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega's en de mensen op wie hij jacht maakt. Verborgen is de ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime naar haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol. 'Een echte ouderwetse Karin Slaughter.' - Ineke Lenting, vertaler 'Vakmanschap.' - NRC 'Thema's, karakters, plot, stijl: krachtig, rauw en empathisch.' - Volkskrant 'Waanzinnig goed.' - Twan Huys

Dit boek in de pers

Ondanks het oude en vertrouwde recept is de nieuwe thriller van Karin Slaughter weer om van te smullen. Met Verborgen maakt ze een spectaculaire terugkeer voor Will Trent mogelijk en laat ze zien dat haar personages een onverwoestbaar team zijn.  
Hebban.nl  

Ook Slaughters thema’s zijn vertrouwd in Verborgen. Seksisme, machtsmisbruik, vrouwenmishandeling, discriminatie en achterstelling van sociaal zwakkeren komen aan bod. De stijl is des Slaughters  
Opzij  


Reviews & recensies

Marike

onze specialist ebooks

Een ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime met Will Trent in de hoofdrol.

Eindelijk! Na drie jaar keren Will Trent en Sara Linton terug in de boeken van Karin Slaughter. Hij werkt voor het Bureau of Investigation in Atlanta en zij is forensisch arts. Ze vormen een stel in de liefde en in het oplossen van moordzaken. Dit boek is het spannendste in de Will Trent-reeks en is niet weg te leggen. De levensechte personages Will en Sara nemen je mee in een rollercoaster zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. De Queen of Crime levert met dit boek weer een bestseller af met een sterk staaltje vakmanschap.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Karin Slaughter
UitgeverijHarpercollins
Vertaler(s)Ineke Lenting
ISBN9789402751284
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's397
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte944 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten