Verdwenen onschuld-   eReader eBook

Arne Dahl • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Verdwenen onschuld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tijdens een schoolexcursie verdwijnt de veertienjarige Emily spoorloos. De omstandigheden zijn alarmerend en drie leden van het A-team worden de Zweedse bossen in gestuurd, op zoek naar het meisje. In Stockholm komen de overige teamleden een reeks verdachte moorden op het spoor. Wanneer blijkt dat Emily een stuk minder onschuldig is dan gedacht en dat er een verband bestaat tussen de moorden, brengen de onderzoekers een netwerk van menselijke perversies aan het licht. Niemand blijft gespaard. Als ten slotte ook nog een oud lid van het A-team spoorloos verdwijnt, komt het hele team op scherp te staan.

Dit boek in de pers

Verdwenen onschuld is een superspannende politieroman, die diep ingrijpt in het privéleven van de lezer: eten, slapen, liefde, de kinderen en de hond, alles en iedereen moet wachten tot de laatste pagina geconsumeerd is. Wegleggen is geen optie. De wereld moet even wachten. En dat alles dankzij Dahl.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Arne Dahl
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Tine P.G. Jorissen-Wedzinga
ISBN9789044522815
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's412
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1440 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieA-team
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten