Vergelding-   eReader eBook

Olaf Andersen • eBook

€ 9,50

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Aan het begin van de 21e eeuw is Nederland in verval. Politieke onlusten kruipen steeds dichter naar het hart van de samenleving. Het hoogte- of eigenlijk dieptepunt is de aanslag op de koning.Het glas van de Gouden Koets vliegt alle kanten op en de koning zakt dodelijk geraakt weg. Verderop wachten ministers en Kamerleden tevergeefs op de aankomst van de koning. Als de harde boodschap hen uiteindelijk bereikt, is de chaos in Den Haag al niet meer te overzien.

Een CNN-verslaggever vat de gebeurtenissen als volgt samen: Wie getuige is geweest van dit proces zal het nooit kunnen verklaren. Wie aan de zijlijn staat is te verbijsterd om zelfs maar aan een verklaring te kunnen denken.

De hoofdpersonen gaan op zoek naar de daders van de aanslag en in feite ook naar de oorzaken van de onlusten. Deze speurtocht voert terug tot diep in de 16e eeuw toen een andere Oranje werd vermoord. Hun opponenten zijn personen op diverse strategische posities in de samenleving die via ragfijne draden met elkaar verbonden zijn.

Details:

Auteur(s)Olaf Andersen
UitgeverijRode Kamer, De
ISBN9789078124818
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's347
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte415 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten