Verkering na je zestigste-   eReader eBook

Sophie de Wijn • eBook

€ 4,95

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nog nooit in de geschiedenis is het voorgekomen dat een groot aantal zestigplussers met een gerust hart een nieuwe levenspartner kunnen wensen, kunnen zoeken en kunnen vinden, met de lange termijn als doel. Het blijkt een nieuw verschijnsel. Vooral blijkt het realistisch te zijn omdat het aantal in deze leeftijdscategorie de komende decennia nog enorm zal toenemen en men veel langer gezond zal blijven. Men zal dus ook gezonde gevoelens en verlangens houden die om een persoonlijke verantwoordelijkheid vragen, of anders gezegd: die een persoonlijk antwoord verlangen. Dit blijkt echter teleurstellingen en vragen op te roepen. Een partnerschap in deze levensfase is namelijk niet hetzelfde als in elke periode daarvóór. Het is een nog onontgonnen gebied.

De belangen zijn groter dan ooit. Ten eerste wegens het late uur en ten tweede wegens het nog steeds terecht verlangde welzijn op geestelijk, emotioneel en affectief gebied. Ook het lichamelijk welzijn zal hier baat bij hebben.

Dit boek is een gebruiksaanwijzing met veel uitgebreid beschreven cases van en voor mensen boven de zestig jaar die actief op zoek zijn gegaan -of willen gaan- naar een nieuwe levenspartner en daar ook moeite voor willen doen en erover willen nadenken. Mensen die op dit gebied geïnformeerd en geïnspireerd willen worden en praktische handvatten wensen om de kans van slagen groter maken.

Details:

Auteur(s)Sophie de Wijn
UitgeverijScrivare
ISBN9789088503627
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte763 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten