Verloren levens-   eReader eBook

Hasan Ali Toptas • eBook eci.be lezers

€ 13,99

Direct downloaden

Verloren levens is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dertig jaar na zijn militaire dienst ontvlucht Ziya het tumult van de stad, op zoek naar de rust van een dorp waar hij fantastische verhalen over heeft gehoord. Door zijn gruwelijke en vernederende diensttijd, en het verlies van vrouw en kind in een terroristische aanslag, is hij nooit echt in staat geweest de draad weer op te pakken. Tot hij zich losmaakt en vertrekt. Aangekomen in het dorp wordt hij warm ontvangen door zijn oude strijdmakker Kenan en diens familie, maar zijn verblijf brengt hem niet de rust waar hij op had gehoopt. Herinneringen en dromen aan vroeger dringen zich steeds weer aan hem op. Terwijl hij met het verleden in het reine probeert te komen, merkt hij dat zijn vriend iets voor hem verbergt en dat zijn aanwezigheid niet door iedereen wordt gewaardeerd.

Beeldend en indringend beschrijft Hasan Ali Toptas de verpletterende bruutheid van mensen, geeft de schoonheid van de natuur extra glans en doorgrondt de waarde van het leven met grote helderheid.

Verloren levens gaat over de mens. Over dat je niet kan vluchten van mensen, van de mensheid.’ – Sabitfikir ‘Een indrukwekkend verhaal.’ – Vatan

Dit boek in de pers

Ali Toptas, een van de meeste prominente auters van Turkije, maakt in de roman Verloren levens vanuit een gevoelig perspectief de indringende en vernietigende impact van de dienstplicht voelbaar.  
De Telegraaf  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over Turkije
  • boeken met magisch-realisme

Details:

Auteur(s)Hasan Ali Toptas
UitgeverijSignatuur
Vertaler(s)Hamide Dogan
ISBN9789044971262
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's225
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1364 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten