Vermoorde onschuld-   eReader eBook

Jo Claes • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

Vermoorde onschuld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man die geregeld opgemerkt wordt aan de zijde van jonge, bloedmooie vrouwen. Lebowski’s imago van casanova-schrijver krijgt een zware deuk wanneer een bewonderaarster van hem vermoord wordt aangetroffen in een hotelkamer. Alles wijst erop dat hij de dader is, maar de schrijver heeft geen enkel motief. Iemand lijkt de schuld in zijn schoenen te willen schuiven, waarschijnlijk een bedrogen vriend of echtgenoot. De Leuvense hoofdinspecteur Thomas Berg weet niet waar te beginnen. Lebowski heeft zoveel affaires gehad dat het zoeken wordt naar een speld in een hooiberg. En dan valt een tweede slachtoffer. Opnieuw een vrouw met wie Lebowski een verhouding heeft gehad. Is hij dan toch de dader? In dat geval heeft Berg een levensgroot probleem: hoe vat je iemand die zelf de meest ingenieuze moordintriges bedenkt? http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/vermoorde-onschuld-e-book

Dit boek in de pers

Een reeks misdaadromans die met elk deel dat verschijnt boeiender wordt.  
COBRA.BE  

Het vakwerk dat Claes elke keer aflevert, maakt van deze politieserie een pronkstuk van aanhoudende kwaliteit. Elk boek opnieuw is spannende lectuur.  
HEBBAN.NL  


Reviews & recensies

Geniale thriller van Gouden Strop-winnaar Jo Claes

Vermoorde onschuld van Jo Claes is de waardige opvolger van De mythe van Methusalem (Hercule Poirotprijs, Gouden Strop) en alweer de achtste thriller rond de Leuvense hoofdinspecteur Thomas Berg. In deze knap gecomponeerde thriller draait het allemaal om de succesvolle misdaadauteur en casanova Lukas Lebowski. Wanneer een van zijn vrouwelijke fans vermoord wordt aangetroffen in een hotelkamer wijst alles erop dat hij de dader is. Maar de schrijver heeft een sluitend alibi en bovendien geen enkel motief. Het lijkt erop dat iemand hem voor de moord wil laten opdraaien. Maar wie? Inspecteur Thomas Berg krijgt met deze zaak een ingewikkelde puzzel in handen. En dan valt er een tweede slachtoffer. Opnieuw een vrouw met wie Lebowski een verhouding heeft gehad. Is de bedenker van de meest ingenieuze moordintriges dan toch de dader? Jo Claes is in Vermoorde onschuld op zijn allerbest en trekt je vanaf de eerste bladzijde een meesterlijke thriller in. Waarschijnlijk gaat het boek je heel wat nachtrust kosten. Wegleggen als je er eenmaal in begonnen bent gaat je echt niet lukken! “De eerste Vlaamse metathriller (...) Jo Claes is de zielenknijper van rusteloze geesten.” - Knack.be.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Jo Claes
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089243492
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's394
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4256 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThomas Berg
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten