Veroordeeld-   eReader eBook

Karin Slaughter • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Veroordeeld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collegas. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft zojuist een nieuw slachtoffer gemaakt en de stad lijkt een broeinest van geweld.

Maar Kate is niet de enige vrouw die het moeilijk heeft. Maggie Lawson stapte in de voetsporen van haar oom en haar broer om zichzelf voor hen te bewijzen als politieagent. Als ze ontdekt dat haar broer Jimmy feiten achterhoudt in zijn verklaring over de aanslag besluit ze met haar nieuwe partner Kate op onderzoek uit te gaan. Ondanks de tegenwerking van hun mannelijke collegas volgen Maggie en Kate het spoor van een moordenaar van wie ze zeker weten dat hij opnieuw zal toeslaan.

Maar wanneer? Het spoor leidt hen naar de duisterste schaduwen van Atlanta, waar iemand zijn oog op Kate heeft laten vallen

Dit boek in de pers

Verfrissende heldinnen, deze krachtige jonge politievrouwen uit Atlanta  
Trouw  

Slaughter bouwt de spanning zeer zorgvuldig op, terwijl ze levendig schetst hoe dienders hun leven wagen in rauwe buurten vol ongure types. Vakwerk  
Elsevier  

De vrouwen die hun handen voor hun borsten moesten houden om te voorkomen dat de agenten handtastelijk werden, de minuscule kleedkamer, het enkele, smerige toilet, het voelt echt en beklemmend aan. Het geeft een extra dimensie aan haar nieuwe boek, waarmee het werk van Karin Slaughter opnieuw ver uitstijgt boven het maaiveld van het genre.  
Nederlands Dagblad  

De Amerikaanse queen of crime Karin Slaughter slaat weer hard toe in Veroordeeld, een hard-boiled politiethriller die zich afspeelt in de woelige jaren zeventig. In een denderende rechttoe-rechtaanmachostijl schetst ze een geloofwaardig beeld van dat corrupte blanke politiekorps dat nog niet doorheeft dat de tijden écht aan het veranderen zijn  
Knack Focus  

Diehard Slaughterfans zullen even moeten wennen. Niet alleen ontbreken de gebruikelijke hoofdpersonen, ook de voor haar zo kenmerkende wrede beschrijvingen zijn even op een laag pitje gezet. Veroordeeld wordt er niet minder op, integendeel.  
VN Detective & Thrillergids  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over de jaren 70
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Karin Slaughter
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Ineke Lenting
ISBN9789023487548
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's452
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1817 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten