Veroverd met kerst: Verrassing met kerst / Een minnaar voor Kerstmis / Romantische kerstnacht - Collectie Favorieten 331, 3-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet-   eReader eBook

Kate Hoffmann, Meredith Webber, Sharon Kendrick • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

(1) VERRASSING MET KERST - Wanneer Matthew, de man die Daisy al vanaf haar jeugd aanbidt, de kerst bij haar in Engeland komt doorbrengen, is ze in alle staten van opwinding. Matt behandelt haar echter als een puber, dus Daisy gooit al haar verleidingskunsten in de strijd. Dat lijkt effect te hebben, maar dan gaat Matt er ineens vandoor. Terug naar Amerika! (2) EEN MINNAAR VOOR KERST - Wie is toch die mysterieuze kerstman van warenhuis Dalton die bijzondere wensen vervult? De zoon van de eigenaar, Thomas Dalton, weet er meer van, ontdekt journaliste Claudia. Ze móét het verhaal boven water krijgen, want haar carrière hangt ervan af. Alleen leidt die supersexy Thomas haar veel te veel af... (3) ROMANTISCHE KERSTNACHT - Emma is stomverbaasd wanneer ze Patrick voor kerstman ziet spelen in het ziekenhuis. Hij zat toch in het buitenland? Hoewel ze verloofd is geweest met zijn neef, ziet ze al snel in dat haar hart hém toebehoort - vooral na een onverwacht romantische nachtdienst. Waarom heeft hij haar ooit in de armen van zijn neef gedreven?

Details:

Auteur(s)Kate Hoffmann, Meredith Webber, Sharon Kendrick
UitgeverijHarlequin Favorieten
Vertaler(s)Antonie Helversteijn, Rie Neehus, Maaike van der Rijst
ISBN9789461704146
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte867 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHarlequin Collectie Favorieten
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten