Versjes van Lars-   eReader eBook

Lars van der Werf • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Versjes van Lars is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is heel cheesy om te zeggen, maar het is wel waar: op elke bladzijde van dit boekje met versjes van de jonge dichter Lars van der Werf, zit in het papier en de drukinkt een glimlach voor op je gezicht verstopt.Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen.Dus schrijf de versjes vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder.

Dit boek in de pers

Zijn gedichten toveren een glimlach op je gezicht.  
De Groene Amsterdammer  

Een romantische hipster met een blauwe typemachine die vertederende liefdesgedichten schrijft.  
Cosmopolitan  

Direct en treffend dringen Lars versjes je hart binnen.  
ZIN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De Versjes van Lars zijn een verademing: doeltreffend, grappig en vol creatieve woordspelingen

De Versjes van Lars zijn een verademing: even ontsnappen van alle zwartgallige visies en melancholische herinneringen. Lars Werf doet glimlachen met deze doeltreffende versjes. Alles over de liefde, bijna als door de ogen van een kind. Laat hun simpliciteit je echter niet van de wijs brengen: De Versjes van Lars bezitten een wereld aan wijsheid. Bij vlagen zijn de rijmpjes hilarisch in hun waarheid. Het kleine boekje is prachtig vormgegeven, ongetwijfeld om het mee te nemen en er op passende momenten uit te citeren. Zolang de wijsheid die achter de simpele, geestige verzen zit maar niet wordt vergeten. Doeltreffend en vol creatieve woordspelingen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Lars van der Werf
UitgeverijJ.M. Meulenhoff
ISBN9789402302837
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's126
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4866 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten