Vijf-   eReader eBook

Ursula Poznanski • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Vijf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de vroege ochtendmist wordt in een weiland het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is vermoord, en op haar voetzolen zijn coördinaten getatoeëerd. Bij die aangegeven plek wordt een andere macabere vondst gedaan: een in plastic verpakte hand en een raadsel met nieuwe coördinaten. Rechercheur Beatrice Kaspary en haar collega Florin Wenninger krijgen de opdracht op zoek te gaan naar de moordenaar, maar kunnen slechts het door de dader uitgezette spoor volgen. Dan worden ook de door hen verhoorde getuigen vermoord, en lijkt de cirkel zich te sluiten. Wie volgt wie, en waarom?

Dit boek in de pers

'Voortreffelijk thrillerdebuut.  
LEIDSCH DAGBLAD  

Ursula Poznanski neemt je mee op een bloedstollende speurtocht, waarbij steeds onduidelijker wordt wie eigenlijk de speurder is. Een psychologische thriller van grote klasse, die mij op alle niveaus wist te verrassen  
KARIN SLAUGHTER  

Uitstekend thrillerdebuut. Poznanski bouwt de spanning zorgvuldig op en houdt bovendien nog wat verrassingen achter de hand. Haar hoofdpersonen zijn sympathiek; het is duidelijk de bedoeling dat ze langer meegaan dan een boek. Geen slecht vooruitzicht.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Ursula Poznanski
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Ursula Beusekom
ISBN9789023472988
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's290
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1023 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten