Vladiwostok!-   eReader eBook

P.F. Thomése • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Vladiwostok! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Grote man in Vladiwostok! is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrateeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje 'neer te zetten' in de Haagse politiek. Zijn aanbeden vrouw Pam, ex-tv-presentatrice, met wie hij een eigen bureau runt, ziet niks in het project - waarschijnlijk omdat Hans nogal een womanizer is, die zijn keurige Margot van Heusden Altena (ja, van de vroegere minister) belazert met toevallige studentes. Nieuwenhuijs zelf is niet zo'n vrouwenjager, hij heeft genoeg aan de een à twee gezinnetjes die hij ooit per ongeluk heeft gesticht en waar Pam voor haar eigen bestwil niks van weet.

Dit boek in de pers

Een wervelende roman.  
NRC  

Vladiwostok! is een wervelende roman die zich openlijk uitspreekt over onze tijd. Tegelijkertijd kleurt ie onze waarneming. Zo'n fraaie ambivalentie reduceert de feiten tot eenvoudige jongens.  
De Volkskrant  

Thomése [komt] van goeden huize. Hij beheerst het schrijven van literatuur tot in de details. 'Vladiwostok!' is (...) een meer dan geslaagd artefact.  
De Telegraaf  

En dan kan worden geconstateerd dat Thomése weere norm goed op dreef is. Hij schrijft prachtig, euforisch stemmend proza, geestig, met veel vaart.  
Het Parool  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over politiek
  • harde humor

Details:

Auteur(s)P.F. Thomése
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025429485
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's295
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte326 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten