Vlam-   eReader eBook

Floortje Zwigtman • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Vlam is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Roxane Tron is de dochter van Dux Tron, een dictator die Chimeria met harde hand regeert. Terwijl Roxane onbezorgde en gelukkige jeugdjaren op het eiland beleeft, gaat het gewone volk gebukt onder het regime van haar vader.
Christian Duse is een doodgewone jongen, die samen met zijn zussen Una en Marina en broer Rafaël een bandje vormt. Christian wil zich het liefst afzijdig houden van de politiek en ongestoord muziek maken. Daar komt een eind aan als Roxane zijn pad kruist en verliefd op hem wordt. Ze introduceert de Duses in het
dictatorsgezin, en haar moeder ziet meteen haar kans schoon. Het regime begint barsten te vertonen en de vier muzikale jongeren kunnen het imago van het regime oppoetsen. Maar Marina en Rafaël zijn niet van zins het hoofd te
buigen en zoeken via hun muziek de grenzen van de dictatuur op...

Dit boek in de pers

Zwigtman laat je houden van personages die je zou moeten verachten  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Eerste deel van een ijzingwekkende trilogie

In Nederland staan de literaire young adult-romans van Floortje Zwigtman (winnaar Gouden Uil en de Gouden Zoen) op eenzame hoogte. Vlam is het eerste deel van haar gloednieuwe trilogie Vonk, waarin ze je laat meekijken achter de schermen van een dictatuur. Roxane Tron is de dochter van Dux Tron, een dictator die Chimeria met harde hand regeert. Terwijl Roxane onbezorgde en gelukkige jeugdjaren op het eiland beleeft, gaat het gewone volk gebukt onder het regime van haar vader. Christian Duse is een doodgewone jongen, die samen met zijn zussen Una en Marina en broer Rafaël een bandje vormt. Christian wil zich het liefst afzijdig houden van de politiek en ongestoord muziek maken. Daar komt een eind aan als Roxane zijn pad kruist en verliefd op hem wordt. "Wat een verslavend lekker boek heeft Floortje Zwigtman weer geschreven. Dit móét de wereld over! In drie lettergrepen: ge-wel-dig!" - Ronald Giphart.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Floortje Zwigtman
UitgeverijMoon
ISBN9789048819881
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's457
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1040 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieVonk
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten