Vogels in en rond de tuin-   eReader eBook

Helga Hofmann • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Vogels in en rond de tuin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit ebook is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. De meest voorkomende vogels die je in je eigen tuin of in het park ziet, kun je in dit boekje vinden. Je herkent ze snel aan de hand van de indeling op grootte, de schitterende foto s en de specifieke kenmerken. Van elke vogelsoort is informatie opgenomen over zijn geluid, voedsel en broedgedrag, met een kaartje waarop je kunt zien of ze in Nederland alleen te gast zijn of ook broeden. Ten slotte is er ook een handige aanduiding van de maanden waarin je ze hier kunt verwachten. Inclusief handige tips en informatie over hoe je vogels in je tuin kunt krijgen, over vogelvriendelijk tuinieren, soorten voer, nestkasten, broedgedrag, uitvliegen en vogeltrek. Ontdek de vogels bij jou in de tuin!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De perfecte zakgids voor vogelaars, en eigenlijk voor iedereen met een tuin!

Ik heb een vriendin die doodsbang is voor vogels. Raar, maar waar. Een trauma in haar jeugd of zo. Ik niet, ik ben gek op vogels en ik heb dit boek dan ook van begin tot einde doorgenomen. Het boek is zeer uitgebreid. Alle vogels worden uitvoerig omschreven, en het hele boek staat vol met lok- en voedingstips. Zeer geschikt voor vogelaars dus! Hofmann heeft duidelijk veel liefde in dit boek gestoken, en dat is voor mij altijd een pluspunt! Een aanrader voor elke (beginnende) vogelaar! En niet voor m'n vriendin...

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over vogels
  • dierenboeken

Details:

Auteur(s)Helga Hofmann
UitgeverijTirion Natuur
Vertaler(s)Ger Meesters
ISBN9789052109305
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's465
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte35159 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten