Volgende keer bij ons-   eReader eBook

Marian Mudder • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

VOLGENDE KEER BIJ ONS is een met veel humor en vaart geschreven roman over een familiedrama wat tot uitbarsting komt in lieflijk Toscane.
Het is een fraai staaltje psychologie in scherp proza. Spannend, schrijnend, sexy.

Wanneer Iris haar veel jongere geliefde voor het eerst mee neemt naar een familiediner worden de onderlinge verhoudingen op scherp gezet met alle gevolgen van dien.

Volgende keer bij ons is de laatste roman van Marian en zowel bij de pers als bij de lezers met groot enthousiasme ontvangen. Haar boeken gaan over de psychologie van de liefde. Een belangrijk onderliggend thema in haar boeken zijn de conditioneringen en onbewuste overtuigingen waar mensen zichzelf reuze mee in de weg kunnen zitten. De belangrijkste conditioneringen stammen uit haar jeugd vandaar dat ze een boek wilde schrijven over familie. Volgende keer bij ons gaat –heel in het kort- over een uit de hand gelopen familiediner.

Ze is behalve actrice en schrijfster ook mental coach en heeft een scherp oog voor menselijke verhoudingen. Mede daardoor kan ze op basis van haar boeken een lezing verzorgen die inzichtelijk en humorvol is. Ze schuwt de dialoog met het publiek niet. Uit ervaring is gebleken dat ze voor een onderhoudende avond weet te zorgen.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over familiegeheimen
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Marian Mudder
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044968958
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4616 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten