Voor de brand-   eReader eBook

Sarah Butler • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Voor de brand is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sarah Butlers Voor de brand is een hedendaags boek dat een stem geeft aan jongeren aan de onderkant van de samenleving. Butler beschrijft magnifiek hoe de sympathieke zeventienjarige Stick uit het grauwe Manchester-Noord na de dood van zijn beste vriend wordt meegezogen in de gekte en het geweld van de rellen van zomer 2011. In plaats van de relschoppers te veroordelen, laat Sarah Butler de menselijke kant van hen zien: ze is virtuoos in het beschrijven van Sticks innerlijke strijd, zijn boosheid, minderwaardigheidsgevoel en minachting voor de volwassenen die op hun onhandige manier proberen te helpen. ‘Indrukwekkende roman over hoe rouw kan ontaarden in blinde woede.’– The Independent

Dit boek in de pers

Butlers proza is gevoelig en eerlijk. Ze laat op magnifieke wijze zien hoe tieners meegezogen kunnen worden in de gekte en het geweld van de rellen zoals die plaatsvonden in augustus 2011. In plaats van de jongeren te veroordelen, laat zij de menselijke kant van het verhaal zien: hoe rouw kan ontaarden in blinde woede.  
The Independent  

Butler is virtuoos in het beschrijven van Sticks innerlijke strijd, zijn boosheid, minderwaardigheidsgevoel en minachting voor de volwassenen die op hun onhandige manier proberen te helpen, terwijl hij toch een sympathieke hoofdpersoon blijft.  
DAILY MAIL  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de zelfkant van de maatschappij
  • romans over rouwverwerking

Details:

Auteur(s)Sarah Butler
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Marja Borg
ISBN9789026332715
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's201
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte918 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten