Voor wie de klok slaat-   eReader eBook

Jo Claes • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Voor wie de klok slaat is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Leuven gebeurt het onvoorstelbare: op de openingsdag van het nieuwe academiejaar worden plots schoten afgevuurd op de stoet professoren in toga. De toeschouwers stuiven gillend uit elkaar; de chaos is compleet. Op de straatstenen blijft een man dood achter. Hoofdinspecteur Thomas Berg is niet alleen getuige van de aanslag, tijdens de achtervolging van de dader verliest iemand van zijn team het leven. Berg voelt zich verantwoordelijk voor de dood van zijn collega en is vastbesloten uit te zoeken wie achter de aanslag zit. De eerste tekenen wijzen op een politieke moord, maar wie heeft er belang bij op een groep professoren te schieten? Berg staat voor een raadsel. Hij krijgt hulp van Tatyana, de assistente van het slachtoffer. Stilaan begint er iets tussen hen te groeien. Tot Tatyana hem iets vertelt wat niemand had vermoed en de zaak een bijzonder dramatische wending krijgt. Jo Claes woont en werkt in Leuven. Voor wie de klok slaat is zijn nieuwe Thomas Berg-roman. Uit dezelfde reeks werd De mythe van Methusalem bekroond met de Hercule Poirot-publieksprijs 2014 en De Gouden Strop 2015. Naast misdaadverhalen, schreef Claes ook novellen en romans en publiceerde hij bestsellers over mythologie, hagiografie en iconografie. Meer info: www.jo-claes.be http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/voor-wie-de-klok-slaat-e-book

Dit boek in de pers

Jo Claes leerde zijn volk niet lezen. Hij leert het nadrukkelijk te lezen.  
LUKAS DE VOS  


Reviews & recensies

Een thriller met literaire allures die je na 5 bladzijden al niet meer opzij kunt leggen."

Een schietpartij tijdens de opening van het Leuvense academiejaar luidt de negende moordzaak in voor hoofdinspecteur Thomas Berg. Wanneer een agent uit Bergs team doodgeschoten wordt tijdens een gevecht met de dader, neemt de zaak een gruwelijke wending. Het verhaal wordt verteld door Berg, maar af en toe is ook de dader - of zo lijkt het toch - aan het woord. Jo Claes introduceert veel personages, die hij stuk voor stuk levensecht uitwerkt, met angsten, ambities, gebreken en gevoelens. Dat maakt van 'Voor wie de klok slaat' een thriller met literaire allures, die je na vijf bladzijden al niet meer opzij kunt leggen omdat je wil weten hoe hij eindigt.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Jo Claes
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089244444
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's238
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte744 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThomas Berg
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten