Voorbestemd-   eReader eBook

Kristin Cast, P.C. Cast • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Voorbestemd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling tussen goed en kwaad dreigt te verliezen en vermoed dat Neferet hierachter zit. Zal Zoey op tijd Neferets verwoesting van alles wat ze liefheeft tot staan kunnen brengen?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Magie, liefde, maar ook duisternis in dit spannende negende deel van Het huis van de Nacht

Het negende deel van de reeks over de vampierschool. Het blijft een sterke serie. Ik heb ook dit deel weer werkelijk verslonden. Cast schrijft zo lekker! Het einde is nabij, omdat Zoey deze keer door heeft dat Neferet alle slechte dingen die haar zijn overkomen heeft veroorzaakt. Zij keert terug naar de school, om zo tot een oplossing te komen. Er is de afgelopen jaren al veel over vampiers geschreven, dat ik het toch wel extra knap vind als je er nog een verfrissende, nieuwe draai aan kan geven. Dat kan Cast. De personages zijn boeiend, de schrijfstijl is zo ontspannen, ik viel meteen voor deze serie. Mijn tip: begin bij deel 1, gegarandeerd dat je het bij deel 9 nog steeds niet zat bent! Ik ben best een beetje jaloers op iedereen die hier nog aan gaat beginnen. Veel plezier!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Kristin Cast, P.C. Cast
UitgeverijBoekerij Young
Vertaler(s)Henny van Gulik
ISBN9789460239946
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's367
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte337 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHet huis van de nacht
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten