Vrij spel-   eReader eBook

Linda Jansma • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Vrij spel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als haar vader een zeventienjarige jongen doodschiet, komt Emma's leven in gevaar.

Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens hem was de jongen gewapend, maar het wapen wordt niet gevonden. Bovendien blijkt dat Nick nog een andere, heel persoonlijke, reden had om te schieten. Al snel merkt Emma wat voor impact de schietpartij heeft als vrienden van de jongen op wraak zinnen en haar leven tot een hel maken.

Dit boek in de pers

Geloofwaardig, realistisch en overtuigend.  
Hebban.nl  

Beklemmend, spannend, meeslepend!  
GLAMOUR  


Reviews & recensies

Begin pas met lezen als je zeker weet dat je door kan lezen, want stoppen is echt géén optie!

Even aarzelt hij, maar dan richt hij razendsnel zijn Walther recht voor zich uit en haalt de trekker over. Een oorverdovende knal weerkaatst tegen het plexiglas van de stationsoverkapping. Een ijl rookwolkje kringelt omhoog uit de loop van zijn wapen. De hemel licht op, gevolgd door een zacht gerommel. En dan is er de stilte… Linda Jansma is nog niet bekend bij het grote publiek. Toch is ze een geweldig goede Nederlandse thrillerauteur. Haar psychologische thrillers met een maatschappelijk thema zijn bijna allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. En door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij je direct het verhaal in te trekken. Ook haar nauwgezette research draagt bij aan de authenticiteit van die verhalen en zorgt ervoor dat je ze als levensecht ervaart. Je krijgt het gevoel er 'midden in' te zitten. Ik denk dat haar nieuwste boek Vrij spel wel eens de doorbraak naar het grote publiek kan zijn. Hierin volgen de gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op waardoor er een enorme vaart in dit boek zit. Begin dus pas met lezen als je zeker weet dat je door kan lezen, want stoppen is echt géén optie! Aanrader!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over goed en kwaad
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Linda Jansma
UitgeverijDe Crime Compagnie
ISBN9789461092038
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's287
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1274 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten