Vroeger is een ander land-   eReader eBook

Catherine Vuylsteke • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vroeger is een ander land gaat over zeven jongens en een meisje wier veelal ongewilde reis voorlopig in België is geëindigd. Catherine Vuylsteke deelde een schooljaar met hen. Ze noteert hun verhalen, ontrafelt hun verleden en probeert hun toekomstdroom te begrijpen. In dit indringende boek onthult Vuylsteke de achterkant van onze wereld.
De jongeren wisten, zoals de Afghaanse Massood, niet eens dat ze vertrokken. Of ze wachtten, zoals de Ghanese Benjamin, anderhalf jaar lang op 'het juiste schip'. De Sri Lankaanse Amalraj ontvluchtte het oorlogsgeweld. Zijn Guinese leeftijdsgenoot Mamadou ging op de loop voor het mes van zijn eigen vader. Ze werden op tienduizenden kilometers afstand van elkaar geboren, maar het lot liet hen hier aanspoelen, vol verwachtingen en achtervolgd door oude demonen.

'Harde, zielige maar ook spannende verhalen waarvan je als lezer niet graag wil dat ze stoppen. Je weet ook dat ze voor de hoofdpersonen zelf niet stoppen.' - NRC Handelsblad

'Het knappe van Vuylsteke is dat het door de spanningsboog in haar verhalen niet uitmaakt of ze over groot of klein leed gaan je wilt steeds weten hoe het afloopt.' - NRC Handelsblad

Details:

Auteur(s)Catherine Vuylsteke
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789460421440
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte400 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten