Waar liefde groeit-   eReader eBook

Anne-Marie Hooyberghs • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Waar liefde groeit is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De achttienjarige Isabelle Van Trier woont op een grote hoeve in Wallonië. Op een dag krijgt haar vader een brief van zijn zwager Hugo met een kreet om hulp. Weduwnaar Hugo komt op de hoeve werken en Isabelle wordt naar het Vlaamse gehucht Bergom gestuurd om voor zijn kinderen te zorgen. Eerst valt haar dat zwaar, maar dat verandert als ze de charismatische Alex ontmoet. Anne-Marie Hooyberghs is de bekendste auteur van Vlaamse streekromans. Waar liefde groeit speelt in het jaar 1935 en geeft een indringend beeld van België in die tijd.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Prachtige historische roman en indringend tijdsbeeld

Ik hou van historische romans. Ze nemen je mee naar een andere tijd. En als je je helemaal waant in een periode die niet meer bestaat, dan heeft de auteur erg zijn best gedaan. Zo voelt het als je de historische roman Waar liefde groeit leest. Het prachtige verhaal voert je mee naar het Vlaanderen van de jaren '30. Als de achttienjarige Isabelle door haar vader naar een klein gehucht wordt gestuurd om voor de kinderen van haar oom te zorgen, valt haar dat aanvankelijk erg zwaar. Maar dat verandert als ze er op een dag de charismatische jonge dokter Alex ontmoet. In Waar liefde groeit schetst de bekende Vlaamse streekromanschrijfster Anne-Marie Hooyberghs een indringend beeld van België in die tijd. Geniet van een ontroerende, meeslepende roman met een slot dat niemand onberoerd zal laten...

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Anne-Marie Hooyberghs
ISBN9789401904667
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte912 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten